İSTANBUL / MALTEPE - İmdat Vakfı Dumlupınar Ortaokulu

02164419619
Feyzullah Mahallesi Serap Caddesi No 60 Maltepe /İstanbul
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sistemine uygun, tüm ilgililerin katılımı ile ilköğretim sürecinde eğitim öğretim faaliyetlerinde kaliteyi yakalamak ve geliştirmek, İlköğretim süreci sonunda Dumlupınar Ortaokulunda öğrenim görmüş olmalarının onurunu veliler ve çalışanlarıyla paylaşmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, okuyan araştıran, düşünen, eleştirip sorgulayabilen, çözüm önerileri sunabilen,üreten , yaratıcı , yurdunu ve milletini seven ve milli ülküye hizmet etme sorumluluk ve bilincinde olan erdemli bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
09:00- 15:35
Ulaşım
Otobüs ile : 17-16 numaralı otobüsler ile Minibüs Yolu üzeri Yüzevler durağında inilmesi gerekmektedir. Tren: Banliyö hattı Süreyyapaşa İstasyonu 100 metre mesafede